aboutus

Taizhou kinglxs household co.,ltd

companyPics.title companyPics.title companyPics.title companyPics.title companyPics.title
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: Kinglxs
Aantal werknemers: 250~300
Opgericht Jaar: 1998
Export pct: 30% - 40%
Ongeveer ons
Inleiding

Bedrijfprofiel

In de geest van „Mensenrichtlijn, Kwaliteit eerst, Kredietziel, Voortreffelijkheidsachtervolging, Pragmatische Innovatie“ en commercieel beleid van „allen voor Klantentevredenheid“, wint het Huishoudenco. van Taizhou KingLXS, Ltd goed krediet in binnenlandse en buitenlandse markten. Onze installatie heeft een gebied van 20.000 vierkante meters, meer dan 300 werknemers, met inbegrip van 20 verkopers en ontwerp 16 en ontwikkelingspersoneel, volledig productiemateriaal en krachtige technische sterkte, en onze producten verkopen in Japan, Korea, Amerika, Zuidoost-Azië en andere landen en gebieden.China Taizhou kinglxs household co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

    

 

Onze plastic goederen omvatten injectie het vormen producten, evenals de ketels van kinderen, magnetrondozen, behoudscontainers, keukengerei, kussens, haken, hoofdzakelijk dienbladen en planken. Onze producten kunnen de test van euro-Amerika de EU No.10 overgaan - de Hygiënesystemen van 2011, van LFGB en FDA-van het Voedsel. en Onze fabriek krijgt ISO9001-kwaliteitssysteem en QS-Normen, en onze R&D-Afdeling kan klanten om met inkomende steekproef aan te passen, en ontwerp coördineren en steekproeven te ontwikkelen.

 

Wij zullen constant de geest van „Eerlijkheid, Benutting, Kwaliteit, Strijd“ handhaven, zullen onze belofte, houden en zullen een briljante toekomst met u in het bedrijfsconcept „Gemeenschappelijke Ontwikkeling, Gemeenschappelijke Welvaart, Wederzijds Voordeel“ creëren.China Taizhou kinglxs household co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

    

Geschiedenis

 

 

Dit is onze steekproefruimte, zijn er velen produceert daarin.

 

 

 

China Taizhou kinglxs household co.,ltd Bedrijfsprofiel 0China Taizhou kinglxs household co.,ltd Bedrijfsprofiel 1China Taizhou kinglxs household co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

Dienst

Klantenmeerdere:

Wij zullen constant de geest van „Eerlijkheid, Benutting, Kwaliteit, Strijd“ handhaven, zullen onze belofte, houden en zullen een briljante toekomst met u in het bedrijfsconcept „Gemeenschappelijke Ontwikkeling, Gemeenschappelijke Welvaart, Wederzijds Voordeel“ creëren.

 

De mens oriënteerde:

De werknemers zijn het waardevolste middel van een onderneming. Het is de verplichting om kennis te respecteren, individuen te respecteren en individuele ontwikkeling te bevorderen en te bevorderen.

 

Integriteit eerst:

De integriteit is de preconditie voor een onderneming om steunpunt en ontwikkeling te houden; het houden van belofte is het basisprincipe van ons werkend beheer.

 

Getaxeerde harmonie:

De „functie van ritueel is harmonie“ is het beleid om zaken te behandelen. Het bedrijf vraagt alle werknemers om groepswerk te versterken en de verhoudingen met leveranciers, klanten, werknemers en andere betrokken partijen met de harmonie-getaxeerde houding te behandelen.

 

Geconcentreerde efficiency:

Het bedrijf vraagt de werknemers om het juiste ding op een juiste manier te doen, meet de bedrijfsprestaties door efficiency en moedigt werknemers aan om verdere vooruitgang te boeken en hoge prestaties tot stand te brengen.

 

Evenwichtige terughoudendheid:

Regelmatig, diepgaand en terughoudend zijn is de manier de uitvoerende leiders en werknemershandeling.

Ons Team

Het bedrijf heeft een aantal delen, duidelijke arbeidsverdeling. De specifieke afdelingen zijn als volgt:


1. Beleidsafdeling
2. Personeelsafdeling
3. Productieafdeling
4. Kopende Afdeling
5. Binnenlandse Handelsafdeling
Ministerie 6、 van Internationale Handel
7. Technische Afdeling
8. E-commerceafdeling
9. Kwaliteitsafdeling
10. Financiële Afdeling
11. Pakhuis

Contactgegevens